Turvallisuusohjeet ja tietoa vakuutuksesta löydät tästä: /turvallisuusohjeet2 Luethan ohjeet huolellisesti.

Jotta asiakkuus on molemminpuoleisesti sujuvaa ja mutkatonta, pyydän huomioimaan seuraavat asiat:


Jos et pääse tunnillesi, peruutathan sen ajoissa. Peruuttamatta jätettyjä tunteja ei hyvitetä. Ajoissa perutuista tunneista saat joko korvaavan rästitunnin (varataan sille oma aika) tai se voidaan siirtää jo maksettujen tuntien jatkoksi.


Hevoskerhoissa toivotaan myös ilmoitusta poisjäännistä, mutta hevoskerhoista ei saa korvaavia kertoja. Jos joudut jostain syystä keskeyttämään kerhojakson, ota yhteyttä Heidiin.


Saavuthan tunnillesi ajoissa. Hevonen on sinulle varattuna tietyksi kellonajaksi ja sille saattaa tulla seuraava asiakas heti perään. Tuntia ei siis voida jatkaa yli sinulle varatun ajan.


Asiakkaan mukana kulkevat henkilöt voivat seurata tuntia katsomosta tai kentän laidalta, kuitenkaan häiritsemättä tunnin kulkua. Ole aiheuttamatta häiriöitä (äänet, liikkuminen) - hevonen voi säikähtää.


Hevoset, niiden varusteet, tilat ja tilojen varustus ovat tallin omaisuutta, joten niitä täytyy jokaisen kohdella kunnioittavasti.


Jos tarvitset itsellesi ratsastusvarusteita, katso tänne: /varustehankinnat


HUOM! Yhteistyökumppanini ovat asettanut painorajaksi hevosilleen 80kg. Ilmoitathan aikaa varatessasi suurikokoisesta ratsastajasta, sillä kaikki hevoset eivät sovi silloin käyttöön. Mikäli painoraja ylittyy se ei estä hevosharrastusta! Voit yhä hoitaa ja maastakäsitellä hevosia sekä ajaa kärryillä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään keinot, joilla hevonen pystyy palvelemaan myös sinua!

Mikäli tarvitset avustajaa tallilla (liikkuminen, wc-käynnit, pukeutuminen, hevosen selkään/pois pääseminen) niin tuothan oman avustajan mukanasi. Omalta kunnaltasi voit anoa avustajaa harrastustoimintaan.