Olen Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä pararatsastusohjaaja Heidi Mattila ja haluan tuoda joulumieltä kotikaupunkini YLÖJÄRVEN ja Tampereen vähävaraisille perheille lahjoittamalla neljälle lapselle joululahjaksi tontturatsastuksen.

Ratsastuksen ajankohta on LAUANTAI 21.12. klo 12-13.30/14, osoitteessa Mannerintie 38, 34110 LAKIALA. Myös erityisryhmiin kuuluvat lapset ovat lämpimästi tervetulleita!

Hevosina toimivat ystävälliset islanninhevoset ja shetlanninponi. Aikaisempaa ratsastuskokemusta ei tarvitse olla, taluttaja on tarvittaessa saatavilla.

Tontturatsastuksen kulku: harjataan yhdessä hevoset ratsastuskuntoon, varustetaan hevoset ja ratsastajat jouluisin taminein, käydään kelistä riippuen maastossa tai rauhallisilla teillä tonttuilemassa (askellaji käynti, maastoilun jälkeen mahdollisuus kokeilla kentällä hieman ravia/tölttiä jos haluaa, ratsastuksen kesto n.45min) ja lopuksi juodaan kuumaa mehua ja syödään piparia/konvehteja. Jos hyvin käy, tonttu on saattanut jättää pienet muistiaiset talliin sillä välin kun ratsastamme ;) Tonttuilun yhteiskesto n. 1,5-2h (huomioi kesto, että lapsi jaksaa varmasti).

Halukkaiden tulee varmistaa sitova osallistumisensa Heidille yhteystietoineen. Osallistujille lähetetään tämän jälkeen lisätietoja tunnista mm. sopivasta pukeutumisesta. Tallilta saa lainaksi ratsastuskypärän, joten erikseen ei tarvitse tehdä hankintoja tuntia varten.

Huomioithan, että haluan todellakin, että ratsastamaan tulevat lapset/nuoret, joilla muuten ei ole siihen taloudellista mahdollisuutta! Tallille pääsee huonosti julkisilla, joten oma kyyditys lienee tarpeen.

Ilmoittaudu sähköpostilla vammaisratsastuksenohjaaja@gmail.com, txt/wa 0401443303 tai yksityisviestillä Facebookissa.


MUILLE TONTTURATSASTUKSIA SEURAAVASTI:

Joulutunnelmaa tuomaan järjestetään tontturatsastus lapsille ja nuorille LAUANTAINA 21.12. klo 14-15. Mukaan mahtuu 4-5 lasta (voit ilmoittautua varapaikoille myös). Tarkoitus on, että koristellaan hevoset ja ratsastajat jouluiseksi tonttukulkueeksi ja käydään rauhallisella maastolenkillä kelistä riippuen joko metsässä tai hiljaisilla teillä. Tälle retkelle toivotaan lapsia ja nuoria, jotka hallitsevat hevosen suht itsenäisesti (ei siis ihan aloittelijoita).

Aloittelijoiden tontturatsastus järjestetään SUNNUNTAINA 22.12. klo 12-13 ja tarvittaessa toinen ryhmä klo 13-14 (joko aloittelijat tai itsenäisesti ratsastavat, kysynnän mukaan).
Ratsastusasuksi toivotaan jotain jouluista, mutta vaatteissa kuin vaatteissa saa tulla! Jos tällä ei pääse joulutunnelmaan niin ei sitten millään :)

Hinta: 35e/hlö.

Ilmoittaudu Heidille joko vammaisratsastuksenohjaaja@gmail.com, txt/wa 0401443303 tai yksityisviestillä Facebookissa.

(Valitettavasti Kotisivukone ei jostain syystä lataa tällä hetkellä kuvia ollenkaan)

Tutustumistunti ratsastukseen ja poneihin!

30min talutusratsastus + 30 min ponin hoitoa ja varustamisen opettelua.

Hinta 40e. VARAA OMA AIKA LAPSELLESI!